Fysioterapi​

Fysioterapi er behandling af kroppens muskler og led, dvs. bevægeapparatet. Formålet er at genoptræne tabt funktion og få et langt bedre fysisk velvære .

Vores behandlere/fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i hele kroppens muskulatur, samt forebygger komplikationer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi er lokale specialister i problemer i bevægeapparatet, dette om det omhandler gener fra muskler, led eller knogler, gigtsygdomme, gener efter en operation eller sygdom, sygdomme i nervesystemer,eller genoptræning for at undgå operation eller sygdom. 

Sammen med dig arbejder vi for at genoprette et hensigtsmæssigt bevægemønster.

Undersøgelse og behandlingsforløb

Ved første behandling, vil vores behandler lave en grundig undersøgelse sammen med dig, så vi sikrer at dine symptomer og sygehistorie drøftes og sammenstilles med den fysiske undersøgelsefysioterapeuten laver.

Som en del af forundersøgelsen, aftales der en plan for det videre forløb. En plan der er skræddersyet til dig. 

Efterfølgende behandlinger

Efterfølgende vil fysioterapeuten behandle dig ud fra den godkendte plan. I nogle tilfælde indgår der op imod 100% træning som en del af behandlingen.

Vi sidestiller behandling og træning,fordi det i kombination er den korteste vej tilbage til fuld mobilitet, hvilket er vores målsætning.

Behandlingen består normalvis af forskellige former for vejledning/instruktion, manuel behandling i vores behandlingsrum, akupunktur eller laser behandling.

Træningen kan være hjemmeøvelser, træning i vores træningscenter eller deltagelse på vores hold.

Næste skridt

I nogle tilfælde kan man nøjes med få behandlinger og vejledning i øvelser m.v. imens det ved andre tilfælde kræver flere behandlinger og fokuseret træning derhjemme samt i vores nye modernetræningsfaciliteter.

Ved kroniske lidelser hjælper vi med at lære at leve med lidelsen på bedst mulige måde – også selv om der er smerter. Men vi har fokus på at gøre behandlingsforløbene så korte som muligt,og du har hele tiden et overblik over dit forløb.​​

Har du brug for ​​personlig vejledning?

​​Ved personlig vejledning tilbyder vi:​​​

Træningsanalyse (løb, cykling m.m.)

Personlig træningsprogram for maks 3 mdr.

Styrketræning

Pris pr. påbegyndt time 600 kr.

​Pris for personlig træningsprogram er 1500 kr. inkl. 2 timers samtale.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du ønsker yderligere oplysninger om de forskellige behandlinger vi tilbyder. 

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Klinik For Fysioterapi Fredericia ApS

Danmarksgade 46, 

7000 Fredericia

Find os på Google Maps

Telefon: 75 92 08 33

E-mail: info@loebeklinikken.dk

CVR: 41006927 

Læs vores persondatapolitik 

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook:

Her finder du os