GLA:D​ KNÆ/HOFTE

​GLA:D er et specifikt uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ- eller hofteled.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen, lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation. Dette forløbet foregår i alt over 12 uger.

Ved første besøg, vil du komme ind til en undersøgelse hos en fysioterapeut, hvor dit problem vil undersøges. Derudover vil du blive testet og være med i kvalitetsregisteret. Svare på̊ spørgeskema ved første besøg, efter 3mdr. og efter 12mdr. selvfølgelig helt anonymt.

Derudover er der 2 gange med patientundervisning, som er et vigtigt element, hvor du lærer om artrosens kendetegn, risikofaktorer, symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering, hjælp til selvhjælp m.m.

Træningen består af et individuel tilpasset træningsprogram - som udføres 2 x ugentligt, først 6 uger på hold hvor der er mulighed for supervisering og sparring med en GLA:D certificeret fysioterapeut, dernæst fortsættes træningen på egen hånd 2 x ugentligt i 6 uger.

​Forløbet afsluttes med en opfølgning ved fysioterapeuten efter de 12 ugers træning, hvor man re-testes og sammen snakker om en plan for fremtiden. 

Ved lægehenvisning er prisen gældende efter sygesikringens takster. Er du medlem af sygesikring Danmark kan du også få tilskud.

Har du brug for ​​personlig vejledning?

​​Ved personlig vejledning tilbyder vi:​​​

Træningsanalyse (løb, cykling m.m.)

Personlig træningsprogram for maks 3 mdr.

Styrketræning

Pris pr. påbegyndt time 600 kr.

​Pris for personlig træningsprogram er 1500 kr. inkl. 2 timers samtale.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive til os hvis du ønsker yderligere oplysninger om de forskellige behandlinger vi tilbyder. 

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Klinik For Fysioterapi Fredericia ApS

Danmarksgade 46, 

7000 Fredericia

Find os på Google Maps

Telefon: 75 92 08 33

E-mail: info@loebeklinikken.dk

CVR: 41006927 

Læs vores persondatapolitik 

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook:

Her finder du os